Ana sayfa Ürün Mekanic Fe

Mekanic Fe

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

DEMİR ŞELATI - EDTA

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W

Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı : %5

pH aralığı : 4 - 8,5

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vb.)

100-125 ml/da  Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vb. )

100-125 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut, Ayva vb.)

100-125 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da Erken ilkbahardan itibaren 3-4 haftada 1 uygulama

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.)

100-125 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Narenciye ve Zeytin Ağaçları

100-125 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.)

100-125 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.)

100-125 ml/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada 1 uygulama

Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Tritikale)

100-125 ml/da Kardeşlenme döneminden itibaren 3-4 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da Kardeşlenme döneminden itibaren 3-4 haftada 1 uygulama

Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga vb.)

100-125 ml/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada 1 uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek vb.)

100-125 ml/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada 1 uygulama

150-200 ml/da  4-6 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada 1 uygulama 

Benzer Ürünler

Mekanic Mn

İncele

Mekanic Cu

İncele

Mekanic Zn

İncele

SecBoris 9

İncele