Ana sayfa Ürün Albion

Albion

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

Hayvansal Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W 

Organik Madde : % 60

Organik Karbon: % 25

Organik Azot (N): %8

Serbest Aminoasitler : % 15

pH 5,5 - 7,5.

 

 

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik vb..)

300 – 500 mL / 100 L su

 4-5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar 2 uygulama ve kardeşlenmeden sonra sapa kalkma döneminde 2 uygulama

 

300-400 mL/gün

Vejetasyon süresi boyunca en az 4 uygulama

 

Endüstri Bitkileri  (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.)

300 -400 mL/gün

Pamuk, Ayçiçeği, kolza, çay vb.. için 3-4 gerçek yapraklı dönemde ve çiçeklenme öncesi 2 uygulama

Mısır, Şeker Pancarı,Patates, Kolza, Tütün vb.. için ekim veya dikimden 15-20 gün sonra 15 gün arayla 3 uygulama

 

300 -400 mL/gün

 2-4 yaprak oluştuktan sonra 14 gün ara ile hasada kadar

 

Y. Çekirdekli Meyveler  (Elma, Armut, Ayva vb..)

200 – 300 mL/100 L su

Çiçeklenme öncesi taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutum döneminde ve ürün 6-7 cm çapına geldiğinde

 

300 -400 mL/gün

Bitki gelişim dönemi boyunca 3-4 uygulama

 

S. Çekirdekli Meyveler  (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb..)

200 – 300 mL/100 L su

Çiçeklenme öncesi taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutum döneminde ve ürün 6-7 cm çapına geldiğinde

 

300 -400 mL/gün

Bitki gelişim dönemi boyunca 3-4 uygulama

Yem Bitkileri (Yonca, Korunga vb.)

200-250 mL/100 L su

3-5 yaprak oluştuktan sonra 20 gün arayla hasada kadar 1-2 uygulama

300 -400 mL/gün

3-5 yaprak oluştuktan sonra 20 gün ara ile hasada kadar 1-2 uygulama

Baklagiller  (Fasulye, Nohut, Mercimek vb.)

250-300 mL/gün

Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama

0,5-1 L/da

ilk sulama suyu ile birlikte 15-20 gün ara ile 1-2 uygulama

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb..)

250-300 mL/gün

Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu ve meyve olgunluk dönemlerinde

300 -400 mL/gün

3-4 yaprak oluştuktan sonra hasada kadar 20 gün ara ile 2-3 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.. )

250-300 mL/100 L su

Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu ve meyve olgunluk dönemlerinde

300 -400 mL/gün

3-4 yaprak oluştuktan sonra hasada kadar 20 gün ara ile 2-3 uygulama

Narenciye, Muz Ve Zeytin Ağaçları

250-300 mL/100 L su

Narenciye için; vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutum döneminde ve meyveler 6-7 cm çapındayken

Muz için; çiçeklenme dökümü ve oluşumu, renk değişimi, don gibi dönemlerinde 12-14 gün aralıklarla 2-4 uygulama

Zeytin Ağaçları için; tomurcuk oluşum çiçeklenme öncesi ve meyve renk değişimi sırasında ve gerek görülürse hasattan sonra

 

300 -400 mL/gün

 

Yetişme süresince 14 gün arayla

Bağlarda  (Çilek,Üzüm, Kavun, Karpuz Vb..)

200-250 mL/gün

Çiçeklenmeden 20-30 gün önce , meyve tutumundan 3-5 gün önce, üretim sezonu sonuna kadar 20 günde bir

300 -400 mL/gün

İlk gübre ile birlikte 14 – 21  gün ara ile

Kesme Çiçekçilik, Yeşil Alanlar, Süs Bitkileri

100-150 mL/100 L su

Yetişme dönemi süresince 14 gün arayla

200-300 mL/gün

Yetişme dönemi süresince 14-21 gün arayla

Benzer Ürünler

Aminosec

İncele

Stronger

İncele

Cortex

İncele

Humirota

İncele