SELECTRA 18-18-18 (2 MgO)+ ME
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
NPK Gübresi Harmanlanmış
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Toplam Azot (N) : % 18
Amonyum Azotu : % 3,5
Üre Azotu : % 14,5
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) : % 18
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 18
Suda Çözünür Magneyum Oksit (MgO) : % 2
Suda Çözünür Bor (B) : % 0,01
Suda Çözünür Demir (Fe) : %0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn) : %0,01
Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 0,03
BİTKİ ADI |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) |
2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Tahıllarda (Yulaf, Çeltik vb.) |
2-4 kg/da başak oluşum döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
2-4 kg/da petal yaprak dökümünde sonra ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez. |
Benzer Ürünler