Ana sayfa Ürün SELECTRA 18-18-18 (2 MgO)+ ME

SELECTRA 18-18-18 (2 MgO)+ ME

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

NPK Gübresi Harmanlanmış

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W

Toplam Azot (N) : % 18

Amonyum Azotu : % 3,5

Üre Azotu : % 14,5

Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) : % 18

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 18

Suda Çözünür Magneyum Oksit (MgO) : % 2 

Suda Çözünür Bor (B) : % 0,01

Suda Çözünür Demir (Fe) : %0,02

Suda Çözünür Mangan (Mn) : %0,01

Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 0,03

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

                                                                                                                                                                                                                               

BİTKİ ADI

DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.)

2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.)

2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.)

2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.)

2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Narenciye ve Zeytin Ağaçları

2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.)

2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.)

2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Tahıllarda (Yulaf, Çeltik vb.)

2-4 kg/da başak oluşum döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.)

2-4 kg/da petal yaprak dökümünde sonra ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.)

2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Benzer Ürünler

Baracuda 20-10-10+(23SO3)

İncele

Baracuda 6-5-15 + (2MgO) + (22SO3)

İncele

Baracuda 21

İncele

Baracuda 34

İncele