Secfoliar 6-30-0+ME
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
NP Gübre Harmanlanmş
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Toplam Azot (N) : % 6
Amonyum Azotu : % 6
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : % 30
Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 5
EDTA ile Şelatlı Çinko (Zn) : % 2,5
EDTA Şelatının Stabil Olduğu pH Aralığı : 2 - 10
BİTKİ ADI |
Yapraktan Uygulama |
Damlama Sulama veya Yağmurlama Sulama ile Uygulama |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
100 Litre suya 300-400 gr petal yaprak oluşum döneminden itibaren 10 gün ara ile 3-4 uygulama |
1-2 kg /da Meyve tutumundan itibaren damlamadan 10 gün ara ile sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonrasına kadar |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek vb.) |
100 Litre suya 300-400 gr petal yaprak oluşum döneminden itibaren 10 gün ara ile 3-4 uygulama |
1-2 kg /da Meyve tutumundan itibaren damlamadan 10 gün ara ile sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonrasına kadar |
Y. Çekirdekli Meyveler: |
100 Litre suya 400-500 gr petal yaprak oluşum döneminden itibaren 10 gün ara ile 3-4 uygulama |
1-2 kg /da veya ağaç başına 50 gr Meyve tutumundan itibaren damlamadan 10 gün ara ile sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonrasına kadar |
S. Çekirdekli Meyveler: |
100 Litre suya 400-500 gr petal yaprak oluşum döneminden başlangıcından itibaren 10 gün ara ile 3-4 uygulama |
1-2 kg /da veya ağaç başına 50 gr Meyve tutumundan itibaren damlamadan 10 gün ara ile sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonrasına kadar |
Narenciye, Zeytin Ağaçları |
100 Litre suya 400-500 gr petal yaprak oluşum döneminden önce ve petal yaprak oluşum döneminden sonra 10 gün ara ile 3-4 uygulama |
1-2 kg /da veya ağaç başına 50 gr Meyve tutumundan itibaren damlamadan 10 gün ara ile sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonrasına kadar |
Bağlarda (Çilek, üzüm vb.) |
100 Litre suya 300-400 gr petal yaprak oluşum döneminden önce ve petal yaprak oluşum döneminden sonra 10 gün ara ile 3-4 uygulama |
1-2 kg /da veya omca başına 20 gr Meyve tutumundan itibaren damlamadan 10 gün ara ile sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonrasına kadar |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
300 – 400 g/da bitkilerin 4 – 6 yapraklı döneminde |
1 – 2 kg/da ilk sulama ile birlikte 10 – 15 gün ara ile 2 uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
200 – 300 g/da kardeşlenme döneminden hemen önce |
1 – 2 kg/da İlk sulama suyu ile birlikte 10 – 15 gün ara ile 2 uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
200 – 300 g/da bitkinin 4 – 6 yapraklı döneminde |
1 – 2 kg/da İlk sulama suyu ile birlikte 10 – 15 gün ara ile 2 uygulama |
Benzer Ürünler