MicroSec
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
Bor (B), Bakır (Cu-Sülfat), Demir (Fe-Sülfat), Mangan (Mn-Sülfat) ve Çinko (Zn-Sülfat) Mikro Bitki Besin Maddeleri Karışımı
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Suda Çözünür Bor (B) : % 0,5
Suda Çözünür Bakır (Cu) : % 0,5
Suda Çözünür Demir (Fe) : % 4
Suda Çözünür Mangan (Mn) : % 3
Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 5
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
100 – 200 g/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
300 – 500 g/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
Benzer Ürünler