Majestik Plus 18-18-18+ME
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
NPK Gübresi Harmanlanmış
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Toplam Azot (N) : % 18
Amonyum Azotu : % 3,5
Nitrat Azotu : % 4
Üre Azotu : % 10,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P₂O₅) : % 18
Suda Çözünür PotasyumOksit (K₂O) : % 18
Suda Çözünür Bor (B) : % 0,01
Suda Çözünür Demir (Fe) : % 0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn) : % 0,01
Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,001
Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 0,03
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Tahıllarda (Yulaf, Çeltik Vb.) |
200-400 g/da kardeşlenme döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
--- |
Yeşil Alan (Çay, Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama. |
--- |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Benzer Ürünler