Ana sayfa Ürün Haf Potassium

Haf Potassium

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

Potasyum Çözeltisi

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 28 

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.)

Meyve tutum döneminden itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2 haftada 1 uygulama

Meyve tutum döneminden itibaren 1-2 L/da 2 haftada 1 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.)

Meyve tutum döneminden itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2 haftada 1 uygulama

Meyve tutum döneminden itibaren 1-2 L/da 2 haftada 1 uygulama

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.)

Meyve tutum döneminden itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2 haftada 1 uygulama

Meyve tutum döneminden itibaren 1-2 L/da 2 haftada 1 uygulama

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.)

Meyve tutum döneminden itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2 haftada 1 uygulama

Meyve tutum döneminden itibaren 1-2 L/da 2 haftada 1 uygulama

Narenciye ve Zeytin Ağaçları

Meyve tutum döneminden itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2 haftada 1 uygulama

Meyve tutum döneminden itibaren 1-2 L/da 2 haftada 1 uygulama

Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.)

Meyve tutum döneminden itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2 haftada 1 uygulama

Meyve tutum döneminden itibaren 1-2 L/da 2 haftada 1 uygulama

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.)

Tabla, kolza, koçan, yumru vb. tutum döneminden itibaren 200-300 ml/da 1-2 haftada 1 uygulama

Tabla, kolza, koçan, yumru vb. tutum döneminden itibaren 200-300 ml/da 1-2 haftada 1 uygulama

Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)

Sapa kalkma döneminden itibaren 200-300 ml/da 2-3 haftada 1 uygulama

Sapa kalkma döneminden itibaren 1-2 L/da 2-3 haftada 1 uygulama

Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.)

6-8 yapraklı dönemden itibaren 200-300 ml/da 2-3 haftada 1 uygulama

6-8 yapraklı döneminden itibaren 1-2 L/da 2-3 haftada 1 uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.)

Meyve tutum döneminden itibaren 200-300 ml/da 2-3 haftada 1 uygulama

Meyve tutum döneminden itibaren 1-2 L/da 2-3 haftada 1 uygulama

Benzer Ürünler

Haf Complex

İncele

Haf Alfa %24

İncele

Haf 40-24

İncele

Haf Boro

İncele