Ana sayfa Ürün Haf 40-24

Haf 40-24

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

Bitkisel Menşeli Sıvı Organik Gübre

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W 

Organik Madde : % 30 

Organik Karbon : % 13,5 

Toplam Azot (N) : % 1 

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 3,1 

pH : 3,9 – 5,9

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

 BİTKİ ADI

 YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)

Kardeşlenme döneminden itibaren 200-300 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama

Kardeşlenme döneminden itibaren 1-2 L/da 3-4 haftada 1 uygulama

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.)

4-6 yapraklı döneminden itibaren 200-300 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama

4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 L/da 3-4 haftada 1 uygulama

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut, Ayva vb.)

Erken ilkbahardan itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2-3 haftada 1 uygulama

Erken ilkbahardan itibaren 1-2 L/da 2-3 haftada 1 uygulama

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.)

Erken ilkbahardan itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2-3 haftada 1 uygulama

Erken ilkbahardan itibaren 1-2 L/da 2-3 haftada 1 uygulama

Yem Bitkileri (Yonca, Korunga vb.)

4-6 yapraklı döneminden itibaren 300-400 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama

4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 L/da 3-4 haftada 1 uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek vb.)

4-6 yapraklı döneminden itibaren 300-400 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama

4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 L/da 3-4 haftada 1 uygulama

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.)

Şaşırtma döneminden itibaren 400-500 ml/100 L su ile 2-3 haftada 1 uygulama

Şaşırtma döneminden itibaren 1-2 L/da su ile 2-3 haftada 1 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.)

Şaşırtma döneminden itibaren 400-500 ml/100 L su ile 2-3 haftada 1 uygulama

Şaşırtma döneminden itibaren 1-2 L/da su ile 2-3 haftada 1 uygulama

Narenciye ve Zeytin Ağaçları

Erken ilkbahardan itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2-3 haftada 1 uygulama

Erken ilkbahardan itibaren 1-2 L/da 2-3 haftada 1 uygulama

Bağlarda (Çilek, Üzüm, Kavun, Karpuz vb.)

Erken ilkbahardan itibaren 300-400 ml/100 L su ile 2-3 haftada 1 uygulama

Erken ilkbahardan itibaren 1-2 L/da 2-3 haftada 1 uygulama

Kesme Çiçekçilik, Yeşil Alanlar, Süs Bitkileri

100 litre suya 100-200 ml Erken ilkbaharda ve her biçimden sonra 3-4 uygulama

1-2 L/da Erken ilkbaharda ve her biçimden sonra 3-4 uygulama

Muz

100 litre suya 100-200 ml Farekulağı döneminden/hasattan on-on beş gün öncesine kadar 3-4 uygulama

1-2 L/da Farekulağı döneminden/hasattan on-on beş gün öncesine kadar 3-4 uygulama

Benzer Ürünler

Haf Complex

İncele

Haf Alfa %24

İncele

Haf Boro

İncele

Haf Nitrogen

İncele