Ana sayfa Ürün Haf Alfa %24

Haf Alfa %24

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W 

Toplam Organik Madde : % 35

Organik Karbon : % 16

Organik Azot (N) : % 3

Serbest Aminoasitler : % 24

pH : 5-7

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.)

200-300 ml/100 L su ile Şaşırtma döneminden itibaren 15 günde 1 kez

0,5-1 L/da şaşırtma ile birlikte 15 günde 1 kez

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.)

200-300 ml/100 L su ile Şaşırtma döneminden itibaren 15 günde 1 kez

0,5-1 L/da şaşırtma ile birlikte 15 günde 1 kez

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.)

200-300 ml/100 L su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez

0,5-1 L/100 L su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.)

200-300 ml/100 L su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez

0,5-1 L/100 L su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez

Narenciye ve Zeytin Ağaçları

200-300 ml/100 L su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez

0,5-1 L/100 L su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez

Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.)

200-300 ml/100 L su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez

0,5-1 L/100 L su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.)

200-300 ml/da 6-8 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada bir kez

0,5-1 L/da ilk sulama ile birlikte 3-4 haftada bir uygulama

Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)

200-300 ml/da 6-8 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada bir kez

0,5-1 L/da ilk sulama ile birlikte 3-4 haftada bir uygulama

Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.)

200-300 ml/da 6-8 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada bir kez

0,5-1 L/da ilk sulama ile birlikte 3-4 haftada bir uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.)

200-300 ml/da 6-8 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada bir kez

0,5-1 L/da ilk sulama ile birlikte 3-4 haftada bir uygulama

Benzer Ürünler

Haf Complex

İncele

Haf 40-24

İncele

Haf Boro

İncele

Haf Nitrogen

İncele