Sectosec Bore
Ürünlere Geri Dön
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su
|
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
Petal yaprak oluşum döneminde 200-300 cc/100 lt su |
Petal yaprak oluşum döneminde 1-2 lt/da |
Benzer Ürünler