Secuante 28
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
Azotlu Gübre Çözeltisi
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Toplam Azot (N) : % 28
Amonyum Azotu (N) : % 5
Nitrat Azotu (N) : % 5
Üre Azotu (N) : % 18
Suda Çözünür Bakır (Cu) : % 0,02
Suda Çözünür Demir (Fe) : % 0,03
Suda Çözünür Mangan (Mn) : % 0,02
Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,002
Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 0,02
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
400-500ml/da erken dönemde, şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama |
1-2 lt/da erken dönemde, şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) |
400-500ml/da erken dönemde, şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama |
1-2 lt/da erken dönemde, şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
400-500 ml/da petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
1-2 lt/da petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
400-500 ml/da petal yaprak dökümünden sonra üretim sezon |
1-2 lt/da petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
400-500 ml/da petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
1-2 lt/da petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..) |
400-500 ml/da petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
1-2 lt/da petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) |
400-500 ml/da bitkilerin 6-8 yapraklı döneminden itibaren sezon boyunca 2-3 uygulama |
1-2 lt/da bitkilerin 6-8 yapraklı döneminden itibaren sezon boyunca 2-3 uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
400-500 ml/da kardeşlenme döneminden itibaren üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
------------- |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
400-500 ml/da bitkilerin 6-8 yapraklı döneminden itibaren sezon boyunca 2-3 uygulama |
------------ |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
400-500 ml/da bitkilerin 6-8 yapraklı döneminden itibaren sezon boyunca 2-3 uygulama |
0,5 – 1 lt/da bitkilerin 6-8 yapraklı döneminden itibaren sezon boyunca 2-3 uygulama |
Benzer Ürünler