Actuar 3-15-0+ME
Ürünlere Geri Dön
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 250-300 cc/Da |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 250-300 cc / Da |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
Çilek |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 250-300 cc / Da |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
Y. Çekirdekli Meyveler |
Gelişme dönemi boyunca 100 Litre suya 300-350 cc |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
S. Çekirdekli Meyveler |
Gelişme dönemi boyunca 100 Litre suya 300-350 cc |
1-1.5 Litre/da veya ağaç başına 50-100 cc |
Narenciye ve Zeytin Ağaçlan |
Gelişme dönemi boyunca 100 Litre suya 300-350 cc |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
Bağlarda |
Gelişme dönemi boyunca 100 Litre suya 200-250 cc |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay, Kuru Baklagiller) |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 250-300 cc/Da |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 200-250 cc / Da |
------------- |
Yem Bitkileri |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 200-250 cc / Da |
------------- |
Benzer Ürünler