الصفحة الرئيسية منتج Fanatic

Fanatic

Ürünlere Geri Dön

نموذج المنتج

Hayvansal Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre

وصف

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W) Organik Madde : % 46 Organik Karbon : % 13 Organik Azot (N) : % 6 Serbest Aminoasitler : % 12 pH Aralığı : 5-7

مستند التسجيل

تحميل

ملصق

تحميل
BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vs.) 200-250 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 500-600 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vb.) 200-250 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 500-600 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) 200-250 ml/100 L su Bitki gelişim dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama 1-1,5 L/da Bitki gelişim dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) 200-250 ml/100 L su Bitki gelişim dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama 1-1,5 L/da Bitki gelişim dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama
Narenciye ve Zeytin Ağaçları 200-250 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2-3 uygulama 1-1,5 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2-3 uygulama
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) 200-250 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 1-1,5 L/da Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) 200-250 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 2-3 hafta ara ile 3-4 uygulama 1-1,5 L/da 2-4 yaprak oluştuktan sonra 20 gün ara ile hasada kadar
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 200-250 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama 1-1,5 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga vb.) 200-250 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 2-3 hafta ara ile 3-4 uygulama 1-1,5 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 2-3 hafta ara ile 3-4 uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut vb.) 200-300 ml/da Kapsül oluşumundan itibaren 2-3 hafta ara ile 2-3 uygulama 0,5-1 L/da Kapsül oluşumundan itibaren 2-3 hafta ara ile 2-3 uygulama
Kesme Çiçekçilik, Yeşil Alanlar, Süs Bitkileri 100-150 ml/100 L su Yetişme dönemi süresince 15-20 gün arayla 0,5-1 L/da Yetişme dönemi süresince 15-20 gün arayla

منتجات مشابهة

Crypto

مراجعة

Adventure

مراجعة

Pro-Farmer

مراجعة

Karambit

مراجعة