Teca Boro
Ürünlere Geri Dön
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi |
200-400 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi |
200-400 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi |
200-400 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi |
200-400 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi |
200-400 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) |
100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi |
200-400 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi |
200-400 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
50-75 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
100-150 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
75-150 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
150-300 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
75-150 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
150-300 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Benzer Ürünler