Quelamin Fe
Ürünlere Geri Dön
Bitki |
Uygulama Dönemi |
Uygulama Şekli |
Uygulama Miktarı |
Sebze Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlıcan) |
Fideler şaşırtıldığında |
Yapraktan |
100 Litre Su 60–70 g/da |
Sebze Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlıcan) |
Toprak pH sı 7.5 un üstünde ise |
Topraktan |
110–120 g/da |
Kavun Karpuz Kabak |
Fideler şaşırtıldığında |
Yapraktan |
100 Litre Su 60–70 g/da |
Kavun Karpuz Kabak |
Toprak pH sı 7.5 un üstünde ise |
Topraktan |
110–120 g/da |
Bağ |
Salkım uzatmada |
Yapraktan |
100 Litre Su 60–70 g/da |
Bağ |
Sonbaharda hasattan sonra 1 uygulama |
Topraktan |
110–120 g/da |
Meyve Ağaçları (Elma, Kiraz, Şeftali, Armut, Ayva, Kayısı) |
Sonbaharda hasattan sonra 1 uygulama |
Yapraktan |
100 Litre Su 110–120 g/da |
Meyve Ağaçları (Elma, Kiraz, Şeftali, Armut, Ayva, Kayısı) |
Toprak pH sı 7.5 un üstünde ise |
Topraktan |
150–160 g/da |
Zeytin |
Gelişme dönemlerinde |
Yapraktan |
100 Litre Su 70–80 g/da |
Zeytin |
Sonbaharda hasattan sonra 1 uygulama |
Topraktan |
120–130 g/da |
Narenciye |
Çiçekten önce ve meyveler fındık büyüklüğünde iken |
Yapraktan |
100 Litre Su 70–80 g/da |
Narenciye |
Sonbaharda hasattan sonra 1 uygulama |
Topraktan |
120–130 g/da |
Çilek |
Toprak pH sı 7.5 un üstünde ise |
Topraktan |
50–60 g/da |
Çilek |
Bitkiler 3–5 yapraklı iken |
Yapraktan |
100 Litre Su 100–120 g/da |
Kesme Çiçekçilik |
Gelişme dönemlerinde |
Yapraktan |
100 Litre Su 40–50 g/da |
Kesme Çiçekçilik |
Gelişme dönemlerinde |
Topraktan |
90–100 g/da |
Mısır, Arpa, Buğday |
Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte, |
Yapraktan |
100 Litre Su 140–150 g/da |
Şeker Pancarı, Havuç ve Turp, Soğan, Sarımsak, Patates |
Bitkiler 3–5 yapraklı iken |
Yapraktan |
100 Litre Su 100–120 g/da |
Pamuk |
Bitkiler 3–5 yapraklı iken |
Yapraktan |
100 Litre Su 120–130 g/da |
Soya, Nohut, Bezelye, Yer Fıstığı |
Çiçeklenmeden önce ve çiçeklenmeden 20 gün sonra |
Yapraktan |
100 Litre Su 120–130 g/da |
Benzer Ürünler