Lombrico Clasico 16-8-24+ME
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
NPK Gübresi Harmanlanmış
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Toplam Azot (N) : % 16
Amonyum Azotu : % 9
Nitrat Azotu : % 7
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) : % 8
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 24
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) : % 20
Suda Çözünür Bor (B) : % 0,01
Suda Çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : %0,003
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,075
Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,035
Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,003
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,007
EDTA Şelatının Stabil Olduğu pH Aralığı (Cu, Fe, Mn ve Zn için) : 3 – 9
Klor İçeriği : % 0,5
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
200-400 g/100 L su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
200-400 g/100 L su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
200-400 g/100 L su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
200-400 g/100 L su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
200-400 g/100 L su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) |
200-400 g/100 L su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Tahıllarda (Yulaf, Çeltik vb.) |
200-400 g/da kardeşlenme döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
------ |
Yeşil Alan (Çay, Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama. |
------ |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Benzer Ürünler