Haf Corrector 6-12-0
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
NP Gübre Çözeltisi
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK: W/W Toplam Azot (N) : % 6 Üre Azotu (NH2-N) : % 6 Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : % 12 Biüre : Biüresi düşüktür KLOR İÇERİĞİ : % 0.05
UYGULAMA ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
100-200 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) |
100-200 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
100-200 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
100-200 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları |
100-200 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Kesme Çiçekçilik |
100-200 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) |
100-200 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Vb.) |
100-200 mI/100 lt 6-8 yaprak döneminde |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
100-200 mI/100 lt kardeşlenme döneminde |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Yeşil Alanlar (Yonca, Fiğ, Korunga, Çay vb.) |
100-200 mI/100 lt 6-8 yaprak döneminde |
0.5 – 1 lt/da 6-8 yaprak döneminde |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
100-200 mI/100 lt 6-8 yaprak döneminde ve petal yaprak dönemi öncesi |
0.5 – 1 lt/da 6-8 yaprak döneminde |
Benzer Ürünler