Ana sayfa Ürün Haf Calcio

Haf Calcio

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

Kalsiyum Klorür Çözeltisi

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) : % 14 KLOR İÇERİĞİ : % 14

Tescil Belgesi

İndir

UYGULAMA ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.)

100-200 ml/100 lt su petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

1 - 2 Litre/da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. )

100-200 ml/100 lt su petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

1 - 2 Litre/da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma,Armut Vb.)

100-200 ml/100 lt su petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

1 - 2 Litre/da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.)

100-200 ml/100 lt su petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

1 - 2 Litre/da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Narenciye Ve Zeytin Ağaçları

100-200 ml/100 lt su petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

1 - 2 Litre/da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Bağlarda (Çilek,Üzüm Vb..)

100-200 ml/100 lt su petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

1 - 2 Litre/da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.)

6 – 8 yapraklı ve/veya petal yaprak döküldüğünde 200-300 ml/da

1 - 2 Litre/da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)

200-300 ml/da kardeşlenme dönemi sonunda

0,5 - 1 Litre / da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Yem Bitkileri

200-300 ml/da petal yaprak dönemi öncesi ve 6-8 yapraklı dönemde

0,5 - 1 Litre / da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.)

200-300 ml/da petal yaprak dönemi sonrası

0,5 - 1 Litre / da petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde

Benzer Ürünler

Haf Complex

İncele

Haf Alfa %24

İncele

Haf 40-24

İncele

Haf Boro

İncele