Ana sayfa Ürün Phosfer 5-25-0

Phosfer 5-25-0

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

NP Gübre Çözeltisi

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W

Toplam Azot (N) : % 5

Amonyum Azotu : % 2,5

Nitrat Azotu : % 2,5

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : % 25

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.)

300-400 ml/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. )

300-400 ml/100 lt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da  şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.)

250 ml/100 lt su ile gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.)

250 ml/100 lt su ile gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Narenciye Ve Zeytin Ağaçları

250 ml/100 lt su ile gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..)

250 ml/100 lt su ile gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-10000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.)

300-400 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

Tahıllarda (Buğday, Arpa,Yulaf, Çeltik vb.)

300-400 ml/100 lt su ile kardeşlenme döneminde

500-1000 ml/da kardeşlenme döneminde

Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.)

300-400 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da ş4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.)

300-400 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

Benzer Ürünler

Confor 5-25-0

İncele

Baltazar 3-15-0+(45SO3)

İncele

Casanova K-25

İncele

Hayta K-25

İncele