Ana sayfa Ürün Majestik Plus 20-10-20+ME

Majestik Plus 20-10-20+ME

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

NPK Gübresi Harmanlanmış

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)

Toplam Azot (N) : % 20

Amonyum Azotu : % 8,5 

Nitrat Azotu : % 11,5 

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit(P₂O₅) : % 10

Suda Çözünür PotasyumOksit(K₂O) : % 20

Suda Çözünür Bor (B) : % 0,01

Suda Çözünür Demir (Fe) : % 0,02

Suda Çözünür Mangan (Mn) : % 0,01

Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,001

Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 0,03

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.)

200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. )

200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

1-2 kg/da  bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.)

200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

1-2 kg/da  bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.)

200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

1-2 kg/da  bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

Narenciye ve Zeytin Ağaçları

200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

1-2 kg/da  bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..)

200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

1-2 kg/da  bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Vb.)

200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama.

1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

Tahıllarda (Yulaf, Çeltik Vb.)

200-400 g/da kardeşlenme döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama.

------

Yeşil Alan (Çay, Yonca, Fiğ, Korunga, vb.)

200-400 g/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama.

------

Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.)

200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama.

1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama.

Benzer Ürünler

Baracuda 20-10-10+(23SO3)

İncele

Baracuda 6-5-15 + (2MgO) + (22SO3)

İncele

Baracuda 21

İncele

Baracuda 34

İncele