Ana sayfa Ürün Fanatic

Fanatic

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

Hayvansal Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W

Organik Madde : % 46

Organik Karbon : % 13

Organik Azot (N) : % 6

Serbest Aminoasitler : % 12

pH Aralığı : 5-7

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vs.)

200-250 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama

500-600 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vb.)

200-250 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama

500-600 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.)

200-250 ml/100 L su Bitki gelişim dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama

1-1,5 L/da Bitki gelişim dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.)

200-250 ml/100 L su Bitki gelişim dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama

1-1,5 L/da Bitki gelişim dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama

Narenciye ve Zeytin Ağaçları

200-250 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2-3 uygulama

1-1,5 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2-3 uygulama

Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.)

200-250 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama

1-1,5 L/da Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.)

200-250 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 2-3 hafta ara ile 3-4 uygulama

1-1,5 L/da 2-4 yaprak oluştuktan sonra 20 gün ara ile hasada kadar

Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)

200-250 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama

1-1,5 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama

Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga vb.)

200-250 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 2-3 hafta ara ile 3-4 uygulama

1-1,5 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 2-3 hafta ara ile 3-4 uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut vb.)

200-300 ml/da Kapsül oluşumundan itibaren 2-3 hafta ara ile 2-3 uygulama

0,5-1 L/da Kapsül oluşumundan itibaren 2-3 hafta ara ile 2-3 uygulama

Kesme Çiçekçilik, Yeşil Alanlar, Süs Bitkileri

100-150 ml/100 L su Yetişme dönemi süresince 15-20 gün arayla

0,5-1 L/da Yetişme dönemi süresince 15-20 gün arayla

Benzer Ürünler

Crypto

İncele

Adventure

İncele

Pro-Farmer

İncele

Karambit

İncele