الصفحة الرئيسية منتج MyTech 18-18-18 + ME

MyTech 18-18-18 + ME

Ürünlere Geri Dön

نموذج المنتج

NPK Gübresi Harmanlanmış

وصف

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W) Toplam Azot (N) : % 18 Amonyum Azotu (NH4-N) : % 3,5 Üre Azotu (NH2-N) : % 14,5 Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) : % 18 Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 18 Suda Çözünür Bor (B) : % 0,01 Suda Çözünür Demir (Fe) : % 0,5 Suda Çözünür Mangan (Mn) : % 0,1 Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,001 Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 0,03

مستند التسجيل

تحميل

ملصق

تحميل
BİTKİ ADI DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 2-4 kg/da başak oluşum döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 2-4 kg/da petal yaprak dökümünden sonra ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) 2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

منتجات مشابهة

Baracuda 20-10-10+(23SO3)

مراجعة

Baracuda 6-5-15 + (2MgO) + (22SO3)

مراجعة

Baracuda 21

مراجعة

Baracuda 34

مراجعة