الصفحة الرئيسية منتج Heliza 2CaO+2MgO

Heliza 2CaO+2MgO

Ürünlere Geri Dön

نموذج المنتج

Azotlu Sıvı Organomineral Gübre

وصف

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W) Organik Madde : % 10 Toplam Azot : % 22 Üre Azotu (NH2-N) : % 10 Amonyum Azotu (NH4-N) : % 5 Nitrat Azotu (NO3-N) : % 7 Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) : % 2 Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) : % 2 pH Aralığı : 4 - 6

مستند التسجيل

تحميل

ملصق

تحميل
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) 300-500 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama 2-3 L/da Erken ilkbahardan itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) 300-500 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama 2-3 L/da Erken ilkbahardan itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama
Bağlarda (Çilek, Üzüm, vb.) 300-500 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama 2-3 L/da Erken ilkbahardan itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vs.) 300-500 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama 2-3 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vs.) 300-500 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama 2-3 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 hafta ara ile 2 uygulama
Narenciye, Muz ve Zeytin Ağaçları 300-500 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 2-3 hafta ara ile 1-2 uygulama 2-3 L/da Erken ilkbahardan itibaren 2-3 hafta 1-2 uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) 300-500 ml/da 6-8 yapraklı erken dönemde 2-3 hafta ara ile 1-2 uygulama 2-3 L/da İlk damlama sulama döneminde 2-3 hafta ara ile 1-2 uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 300-500 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama 2-3 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama

منتجات مشابهة

A-MagCall

مراجعة

Falcata 3-0-20+2MgO

مراجعة

Atsatsa 5-10-5+ME

مراجعة

Aminolegand Ferro

مراجعة