Haf Complex
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Organik Madde : % 15
Toplam Azot : %8
Organik Azot : %1,5
Üre Azotu (NH2-N) : %6,5
Suda Çözünür Bor (B) : % 0,7
Suda Çözünür Demir (Fe) : % 2
Suda Çözünür Mangan (Mn) : % 1,6
Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,07
Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 0,9
Serbest aminoasitler : % 5
Max. Klor (Cl) : %0,37
pH Aralığı : 4,7 – 6,7
UYGULAMA ALANI, ŞEKLİ ve ZAMANI
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
200-300 ml/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) |
200-300 ml/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
200-300 ml/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
200-300 ml/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları |
200-300 ml/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..) |
200-300 ml/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) |
200-300 ml/da 6-8 yaprak döneminde |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
200-300 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
200-300 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
200-300 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |
400-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi |