Sea Life
Ürünlere Geri Dön
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
200-300 mI/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) |
200-300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
250-300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
250-300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları |
250-300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/daPetal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
Kesme Çiçekçilik |
50-100 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) |
200 - 300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Vb.) |
300 mI/da 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
250-300 mI/100 lt su Kardeşlenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile |
0,5-1 L/da Kardeşlenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile |
Yeşil Alanlar (Yonca, Fiğ, Korunga, Çay vb.) |
200-300 mI/100 lt su 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek Vb.) |
200-300 mI/100 lt su 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
0,5-1 L/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama |
منتجات مشابهة