Lombrico Clasico 16-8-24+ME
Ürünlere Geri Dönنموذج المنتج
NPK Gübresi Harmanlanmış
وصف
Suda Çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : %0,003
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,075
Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,035
Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,003
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,007
EDTA Şelatının Stabil Olduğu Ph Aralığı (Cu,Fe,Mn ve Zn için) : 3 – 9 v
UYGULAMA ALANI ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI :
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..) |
200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Tahıllarda (Yulaf, Çeltik Vb.) |
200-400 g/da kardeşlenme döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
------ |
Yeşil Alan ( Çay, Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama. |
------ |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. |
1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
منتجات مشابهة